Επικοινωνία

...Πολύχρωμοι και ευδιάθετοι ξεκινάμε τη νέα χρονιά με διάθεση και όνειρα για να μάθουμε, να χαρούμε, να ανακαλύψουμε, να δημιουργήσουμε....
Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας!!!!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ!!

 Δευτέρα πρωί και αρκετά νυσταγμένοι όλοι ξαναγυρίσαμε στα θρανία.Οι χαιρετισμοί ,οι αγκαλιές ,τα φιλιά και οι τέσσερις ανθοδέσμες με υπέροχα λουλούδια από μαθητές μας έφτιαξαν γρήγορα τη διάθεση!
Κάποια από τα άνθη τα δώσαμε και σε άλλες τάξεις...γιτί είναι ωραίο να μοιράζεσαι!

     Δυστυχώς τα νέα από τα ψαράκια δεν είναι ευχάριστα.Ο Αρκάδιος το μεγαλύτερο σε μέγεθος ψάρι δεν επέστρεψε στην τάξη. Μόλις μια μέρα πριν ψώφησε! Φυσικά αυτά τα γεγονότα είναι αναμενόμενα, αφού ξέραμε από την αρχή ότι τα χρυσόψαρα ζουν λίγο. Ένιωσα -σαν δασκάλα -περήφανη για τη διαχείριση του θέματος από τα παιδιά! Χωρίς κατηγορίες ή θεατρινισμούς αναλύθηκε ψύχραιμα το θέμα...Ο Γαλέριος ,αν  και λίγο μελαγχολικός, συνεχίζει να μας συντροφεύει.

    Αρχίσαμε με τις νέες ομάδες που αποτελούνται από 6 παιδιά η καθεμία ,διαλεγμένα με κλήρο.Στόχοςνα μάθουμε να συνεργαζόμαστε όλοι με όλους ,να δουλεύουμε  δίπλα σε διαφορετικές προσωπικότητες, να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και να καταφέρνουμε να κρατάμε οκαθένας τον χαρακτήρα του σταθερό χωρίς να επηρεάζεται από αρνητικές συμπεριφορές άλλων αντιγράφοντας όμως τις καλές πρακτικές!
Και τα ονόματα των ομάδων μας: 1) ΚΟΜΗΤΕΣ ΜΑΜΑΓΕ! (από τα αρχικά τους!)
                                                      2) ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!
                                                      3)ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΪΣΤΑΙΝ!

Κάθε ομάδα έχει οργανώσει και καταγράψει τους εσωτερικούς της κανόνες που είναι και πολύ αυστηροί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου